Hur Man Gör Chiapudding: 3 Enkla Recept

Protein Chiapudding

Just nu håller jag på att leta efter andra frukost alternativ eftersom jag tröttnat lite på havregrynsgröt. Sökte runt lite på nätet och hitta chiapudding! Chiafrön har jag aldrig använt tidigare i matlagning, vet att det har varit trendigt väldigt länge i USA. Chiafrön är väldigt rika på näringsämnen per /g, de innehåller mineraler, kalcium,… Read more »

Gör Din Egen DrickKvarg På Mindre Än 30 sec

Drick Kvarg

Idag delar jag med mig ett recept på drickkvarg som är väldigt smidigt att ta med sig som mellanmål. Detta recept innehåller väldigt lite fett och kolhydrater och passar främst dem som vill ligga på ett högt proteinintag och lågt kaloriintag. Recept på drickkvarg: 500g naturellkvarg 0,2% fett. 3 dl vatten 20g hallon Innehåll: kcal… Read more »

Gainer För Muskelbygge | Gör Din Egen Proteinshake

Tänkte dela med mig ett recept på en gainer för dig som har svårt att få i dig kalorier. Personligen finner jag det lättare att få i mig flytande kalorier än att äta fast föda konstant. Denna passar utmärkt som mellanmål till jobbet eller efter ett tungt pass på gymmet. Hoppas du gillar receptet, varning den innehåller… Read more »