Tabellen visar kaloriinnehåll (kcal) för fisk och skaldjur, t.ex. tonfisk, lax och räkor. Kalorimängden för alla livsmedel i listan anges i (kcal) per 100g.

Livsmedel Kcal Protien Fett Kolhydrater
Abborre 86 19,8 0,6 0
Alaska pollock 71 17,6 0,5 0
Ansjovis inlagd 215 12,5 13,1 11,8
Bläckfisk 75 16,4 0,9 0
Braxen 103 16,7 4 0
Crabsticks 124 6,1 2,4 18,8
Flundra 94 18,3 2,2 0
Gravad lax 179 21,2 9,2 2,7
Gädda 84 20,3 0,2 0
Gös 84 20,2 0,2 0
Havskräfta 106 24 0,9 0
Hoki 72 16,6 0,5 0
Hummer 86 16,9 1,9 0
Hälleflundra 118 18,7 4,8 0
Inlagd sill 245 9,8 14 20
Kolja 80 18,4 0,6 0
Krabba kokt 87 17,3 1,9 0
Kräfta 69 15,6 0,8 0,2
Lax 181 18,4 12 0
Makrill 215 20,1 15,1 0
Marulk 65 15,8 0,1 0
Musslor konserv m lag 51 7,9 0,7 0,1
Pangasiusmal 65 13,1 1,1 0
Piggvar 83 16,7 1,7 0
Pilgrimsmusslor 45 9,5 0,5 0
Regnbågslax 161 18,6 9,6 0
Räkor 77 17,6 0,6 0
Röding 152 19,9 7,9 0
Rödspätta 91 21,1 0,6 0
Sadeller konserv 170 19,2 10,3 0,3
Sik 91 20,9 0,6 0
Sill 148 16,7 9 0
Strömming 108 18 4 0
Tonfisk i olja avrunnen 189 24,9 9,9 0
Tonfisk i vatten avrunnen 106 24,1 1 0
Tonfisk rå 138 23,3 4,9 0
Torsk 78 18,2 0,5 0
Ål 351 14,6 33 0
Öring 110 20 3,3 0